Lekker Dik met stoere korting

Om plaats te maken voor nieuwe producten gaat het servies 'DIK' met 30% korting uit ons assortiment.

Je kunt onderdelen van het (vaatwasbestendige) servies gewoon bij ons blijven bestellen maar dan tegen de actuele verkoopprijs.

De mallenmakers en pottenbakkers van de fairtrade keramiekfabriek Sang Arun in Thailand doen hun uiterste best om hun kopjes en borden voor de Westerse markt zo dun mogelijk te maken, en dat is knap lastig. Waarom niet doen waar je goed in bent; maak het gewoon dik! dacht ontwerper Piet Hein Eek. En hij maakte in opdracht van FairForward (voorheen Fair Trade Original), samen met Sang Arun, de servieslijn 'DIK': stoer, simpel, strak van vorm en duidelijk dik. Naast de moderne hand van Piet Hein Eek tonen de producten ook duidelijk het vakmanschap van de producent in Thailand.

Sang Arun Ceramic Company Ltd. in Thailand is een middelgroot bedrijf met een goed sociaal beleid. Eerlijke handel verzekert de ca. 220 werknemers, voornamelijk vrouwen, een stabiele vorm van werkgelegenheid, een financieel zelfstandig leven en een betere toekomst.

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.