Maandaanbieding: in maart 20% korting op diverse producten van acaciahout

Klaar om te vullen met lekkers en om op tafel te zetten. De warme acaciahouten binnenkant en de vrolijk gekleurde buitenkant maken van je (paas) tafel een feestje. Kies voor een kleur of combineer er maar op los met kleuren en afmetingen. 

Het duurzaam gewonnen acaciahout van Kinta is afgewerkt met een voedselveilige lak en kan worden afgewassen met een lauwwarm sopje (niet laten weken!). Als de lak is afgesleten, kan deze simpel opgepoetst worden met een klein beetje walnoten- of slaolie. De producten niet in direct zonlicht of boven de verwarming plaatsen, om uitdroging te voorkomen.

Op alle houten schalen, borden, kommen gemaakt van acaciahout en met het logo van importeur KINTA geven we in maart 20% korting.

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.