Nieuw! Originele tassen en sieraden, handgemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen door de Maya bevolking uit Guatemala en Mexico

Vanaf 20 september is onze collectie mode accessoires aangevuld met tassen en sieraden van het merk ‘Bohemian Fair Trade’. De fairtrade gecertificeerde producten zijn door de Maya bevolking uit Guatemala en Mexico handgemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. Mooi afgewerkte tassen van gehaakt katoen, nubuck en lederen tassen van koeienvacht. De originele sieraden zijn gemaakt van gerecyclede glaskraaltjes. De makers ontvangen een leefbaar loon en daarnaast gaat 10% van de opbrengst naar de schoolprojecten waardoor honderden Maya kinderen naar school kunnen.

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.