Paaseitjes

 

Tony's chocolade ziet er altijd op z'n paasbest uit, maar de paaseitjes zijn helemaal om op te (vr)eten! 12 extra grote paaseitjes in de smaken melk, puur, melk noga, melk hazelnoot, melk karamel zeezout en puur pecan kokos! Verpakt in een handig eierdoosje, zodat je ze makkelijk kunt verstoppen, in de paastak kunt hangen of gewoon lekker een voor een in je mond stoppen. Ook met Pasen op weg naar 100% slaafvrij. In het doosje wachten op jou: 3 melk, 2 puur, 1 melk hazelnoot, 1 melk noga, 3 melk karamel zeezout, 1 puur pecan kokos, en 1 puur amandel zeezout eitjes.

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.