Tijdelijk gesloten - open voor private shoppen

Wereldwinkel Delft is momenteel gesloten. Dit in verband met het corona virus. Wij geven om onze producenten en boeren, maar zeker ook om onze klanten en medewerkers. Om het virus minder kans te geven zich verder te verspreiden, hebben wij onze winkel tijdelijk gesloten.

Maar dat betekent niet dat we niets voor je kunnen betekenen. Graag zelfs, maar dan anders dan anders. Want onze producenten in ontwikkelingslanden krijgen het dubbel voor hun kiezen met het corona virus. Daarom vragen we: blijf ons steunen, en help ons het verschil voor hen te blijven maken.

Deze mogelijkheden bieden we u voor nu:

  • ‘Private shoppen’: ben je van plan voor ca 20 euro of meer te kopen? Dan maken we graag een afspraak en heb je de winkel even alleen voor jezelf. Mail welke dagdelen je langs kan komen. Het is handig als je je telefoonnummer vermeldt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, om je privé winkelbezoek in te plannen. Op anderhalve meter natuurlijk, dat wel. En we vragen je per pin te betalen.
  • Heb je interesse in leuke verpakte geschenkpakketjes, bijvoorbeeld voor mensen in vitale beroepen of mensen die om andere redenen nu extra aandacht verdienen. We denken graag met je mee!
  • Wil je een grotere bestelling doen? Neem dan contact op via de mail, dan gaan we graag kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Mail ons op info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl voor bovenstaande mogelijkheden of andere vragen.

We wensen jullie allemaal sterkte deze dagen. Blijf gezond!

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.