Tijdelijk in ons assortiment: de inspirerende kalender, agenda’s en kaarten van Oxfam Novib, Amnesty en Unicef

De OXFAM NOVIB kalender 2019 is een echte must-have voor de fans. Ook dit jaar kun je weer rekenen op prachtige foto’s en verhalen van over de hele wereld. Geniet elke maand weer van een alledaags en tegelijk bijzonder tafereel. Elke maand een bijzonder inkijkje in de dagelijkse bezigheden van de mens. Je schuift aan tafel bij jonge monniken in spe tijdens hun gezamenlijke lunch. Je brengt een bezoek aan de drijvende markt in Bangkok, waar de tijd grotendeels heeft stilgestaan. En je ziet hoe boeren in Vietnam waterlelies oogsten.

AMNESTY AGENDA 2019

Ook de rijk geïllustreerde Amnesty agenda 2019 ligt in onze winkel. Deze agenda heeft alles wat je nodig hebt: overzichtelijke pagina’s met weeknummers, weekoverzicht op 2 pagina’s, jaaroverzichten en jaarplanner voor 2019 en 2020, ruimte voor notities, adressen, vakantiedata, feest- en gedenkdagen, een handig leeslint en meer.

Naast praktische elementen vind je in de agenda ook prachtige illustraties en teksten. Dit jaar staan de teksten van de agenda in het teken van ‘de verbinding’. We kozen verhalen over relaties tussen mensen onderling, tussen mensen en plaatsen, tussen mensen en de maatschappij.

OXFAM NOVIB, AMNESTY en UNICEF WENS- EN KERSTKAARTEN

Bijzondere kaarten om een ouderwets bericht via de post te versturen. Dat blijft toch een erg leuke manier van berichten ontvangen. Wens je dierbaren fijne dagen met een papieren bericht, en met een kaart van Amnesty, Unicef en Oxfam kun je tegelijkertijd meer mensen gelukkig maken!

Amnesty komt op voor mensenrechten, Unicef voor de rechten van kinderen en Oxfam helpt wereldwijd mensen in armoede. Met je aankoop steun je het werk van deze organisaties.

 

 

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.