Tijdelijk weer in ons assortiment: de inspirerende kalender en agenda’s van Oxfam Novib en Amnesty

Oxfam Novib kalender 2018

‘It's a colourful world’ is dit jaar het thema van deze kalender. Je wordt meegenomen op een adembenemende reis en ziet hoe kleurrijk onze wereld is. Je bezoekt een sloppenwijk in Haïti waar de huizen in alle kleuren van de regenboog geschilderd zijn, in Ethiopië ontmoet je de Dassanech die bekendstaan om hun kleurrijke versierde kapsels met kroonkurken, en in de woestijn van Marokko maak je kennis met de blauwe mannen van de Sahara.

Oxfam Novib agenda 2018

De bordeauxrode agenda past in je binnenzak en bevat een schat aan informatie zoals internationale telefoonnummers, tijdzones, schoolvakanties en veel nuttige informatie voor thuis en op reis.

De agenda heeft een dag-en weekindeling, compleet met uitneembaar adres- en telefoonregister.

Amnesty agenda 2018

De rijk geïllustreerde Amnesty agenda bevat alles wat nodig is: overzichtelijke pagina’s met weeknummers, jaaroverzichten en jaarplanners voor 2018 en 2019, ruimte voor notities, adressen, vakantiedata, feest- en gedenkdagen, een handig leeslint en meer.

Naast de praktische elementen vind je in de agenda ook illustraties uit alle windstreken en uit alle tijden en teksten over en van mensen die zich sterk maken voor leven en waardigheid.

De opbrengst komt ten goede aan het werk van Amnesty International en met je aankoop steun je de mensenrechten wereldwijd.

MAANDAANBIEDING: -20% OP ALLE MANDEN M.U.V. MANDEN GEMAAKT VAN PAPIER

 

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.