Versierpapier

Versier je huis deze kerst eens met papier. Je vindt bij ons papieren versieringen in diverse vormen en kleuren: waxinelichthouders, design ornamenten, kerstbomen en kerstengelen van gerecycled papier; deze sluiten met een magneet en zijn plat opvouwbaar zijn op te bergen en opnieuw te gebruiken.

De papieren versieringen worden gemaakt in het plaatsje Jaipur, een maharadja stadje aan de rand van de woestijn onder Delhi in India. De producent is ooit klein begonnen in de kelder van zijn vaders huis en is dankzij fair trade uitgegroeid tot een succesvolle ondernemer met een eigen bedrijf dat veel werkgelegenheid biedt.

Duurzaamheid, originaliteit, kwaliteit en fair trade staan bij hem hoog in het vaandel; de medewerkers werken voor een leefbaar loon in een veilige omgeving en bouwen zo een zelfstandig bestaan op.

Als je dit weet wordt het nog leuker om je huis te versieren!

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.