‘Wrap yourself in style’ met een leuke tijdloze sjaal!

De slow fashion sjaals, van importeur Madat Fair Treasures,  zijn werkelijk juweeltjes: chic, van hoge kwaliteit, eerlijk en duurzaam. Ze worden gemaakt in de textielwerkplaats van Rajesh Shrestha in Kathmandu, waar Rajesh zich heeft toegelegd  op het weven van sjaals van allerlei materialen. De sjaal op de afbeelding (ook verkrijgbaar in andere kleuren) bestaat voor 70% uit wol en 30% uit acryl; door het verlopend kleurpatroon past hij bij (bijna) alles! De textielwerkplaats van Rajesh Shrestha telt meer dan 50 werknemers, zowel mannen als vrouwen. Zij zijn zeker van een eerlijk loon en allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden.

IN FEBRUARI ZIJN ALLE SJAALS IN ONZE COLLECTIE -20%!

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.