Licht in donkere dagen

De donkere maanden komen er weer aan. We helpen je een handje om het gezellig en knus te maken in huis, met prachtige fairtrade producten.

Bijvoorbeeld de mooie handgemaakte kaarsen uit Swaziland van Swazi Candles. Een bedrijf dat hard getroffen is door de Corona crisis, en noodgedwongen afscheid heeft moeten nemen van personeel maar gelukkig op veel kleinere schaal een doorstart kon maken. Het gaat nu weer een stuk beter met Swazi Candles, mede dankzij onze leverancier Gone Arty, die enorme containers kaarsen besteld heeft dit jaar. Oud medewerkers worden weer terug gehaald om te komen werken en dat betekent brood op de plank!  

Kom langs op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag, vrijdagmiddag of zaterdag. We helpen u graag.
Er kunnen maximaal acht klanten tegelijkertijd in de winkel zijn. Mocht het heel druk zijn, blijf dan graag even buiten wachten. En kom, met ingang van 6 november, weer binnen met een mondkapje. En vanaf 30 november voor 17 uur.

Vanzelfsprekend geldt nog steeds:
•    houd anderhalve meter afstand
•    blijf bij klachten thuis

Extra openingsijtden: in de week voor sinterklaas en de week voor kerst zijn we dinsdag t/m zaterdag open van 10 - 17 uur.

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.

Archief