Inspirerende voorbeelden uit ons assortiment

Beeldjes recycle uit Burkina Fasso

Met autobougies worden mensfiguren op een ludieke manier uitgebeeld in hun verschillende beroepen en/of hobby's. Een origineel persoonlijk cadeau voor muziekliefhebbers en een leuk cadeau voor diverse beroepsgroepen!

Deze figuren worden door een kleine groep producenten in Ouagadougou gemaakt, die aangesloten zijn bij de coöperatie Ouagadougou. Dat is een collectief van verschillende vakmanschappen bijeen om zo een breed aanbod te bieden voor de lokale-, nationale- en internationale markt. Kunstnijverheid en vakmanschap , het antwoord in een samenleving waar weinig industriële ontwikkeling bestaat en waar een grote werkeloosheid heerst.

Een sterke organisatie die met hun marketing de ambachtslieden stimuleert tot innovatie, kwaliteitsverbetering en hun onderlinge samenwerking. Die de fairtrade principes met elkaar vorm geeft. Tahoua Import heeft hierin een stimulerende- en motiverende rol. Ook op het gebied van productontwikkeling komt de importeur steeds met nieuwe ideeën en ontstaat een mooi product alleen vanuit sterke samenwerking en vakmanschap.