Geschenkpakketten

Verras vrienden, familieleden, kennissen, medewerkers, gastsprekers of zakenrelaties met een persoonlijk, bijzonder en bruikbaar geschenkpakket.

Wereldwinkel Delft biedt een assortiment om een pakket samen te stellen waar jij, de ontvanger én de fair trade producenten vrolijk van worden.

Heb je meerdere pakketten nodig, bijvoorbeeld als eindejaarsgeschenk dan bieden we een keuze uit verschillende ‘kant- en- klaar’ pakketten of stellen we, in overleg met jou, een pakket ‘op maat’ samen. Levering van een fairtrade product als toevoeging aan een door jou verzorgd pakket is uiteraard ook mogelijk. 

Wereldwinkelproducten zijn geen massaproducten, maar worden gemaakt door kleinschalige producenten in Azië, Afrika en Latijns-Amerika waardoor niet alle producten kunnen ongelimiteerd worden geleverd. Wil je een groter aantal pakketten of producten bestellen dan is het dus raadzaam om dit tijdig te doen.

Dankzij onze ruime ervaring maken we van ieder pakket, ongeacht aantal en prijsklasse, een fraai verpakt stijlvol geschenkpakket.

Laat je de keuze van het geschenk liever over aan de ontvanger dan kan dat met onze wereldwinkel cadeaubon.

 Kiezen voor een fairtrade geschenkpakket is een keuze voor verandering en laat zien dat je maatschappelijk betrokken bent.

Info over geschenkpakketten

Meer informatie over de mogelijkheden van geschenkpakketten? Mail naar info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl.

Wil je een voorstel voor een pakket ontvangen, geef dan het budget, aantal, soort pakket en/of thema aan ons door. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om onze suggesties te presenteren.