Contact

Wereldwinkel Delft
Choorstraat 21
2611 JD DELFT
015-2142823
info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl

Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuws van Wereldwinkel Delft?
Geef je dan op voor de elektronische nieuwsbrief op de nieuwsbrief pagina.
En volg ons op Twitter en of Facebook.

Cadeaubon

Wij verkopen cadeaubonnen van Wereldwinkels Nederland met een waarde van €5, €10, €15 en €25. Deze bonnen zijn 100% gegarandeerd en behouden hun waarde; zie een voorbeeld hiernaast. Cadeaubonnen die zijn uitgegeven door de Landelijke verenging van Wereldwinkels accepteren we niet.
Bonnen kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld.

Spaarkaart

Met onze spaarkaart krijg je fair voordeel. Bij iedere vijf euro die je besteedt, ontvang je één stempel. Bij twintig stempels is de kaart vol en krijg je €5 korting op je volgende aankoop. De klantenkaart is verkrijgbaar in de winkel en is alleen geldig in Wereldwinkel Delft; vraag ernaar bij onze medewerkers. 

Openingstijden

Dinsdag 10-17 uur
Woensdag 10-18 uur
Donderdag 10-18 uur
Vrijdag 10-18 uur
Zaterdag 10-17 uur

Geschiedenis

De geschiedenis van wereldwinkels in Nederland begint in 1969, met de opening van de eerste winkel in Breukelen. Wereldwinkel Delft is er een van het eerste uur. Lees meer over de geschiedenis van Wereldwinkel Delft.

Struikelstenen

Voor de wereldwinkel liggen twee zogenaamde struikelstenen. Stenen die de herinnering aan Joden die tijdens de Tweede Wereldoorlog uit Delft zijn weggevoerd levend willen houden. “Door niet te vergeten, kunnen we voorkomen dat zoiets nog eens gebeurt. Met welke groep mensen ook. Hier of elders ter wereld. Help ons herinneren!”, is de boodschap van de stichting Herinneringsstenen Delft.
De stenen voor de wereldwinkel herinneren de familie De Roode, die in Delft was komen wonen, gevlucht door het bombardement in Rotterdam in 1940. Op 5 maart 1943 zijn Alexander Abraham de Roode (die in het St Joris Gasthuis verbleef en waar de directeur hem aanvankelijk weigerde mee te laten nemen) en Jansje de Roode-van der Stam opgepakt, en via Westerbork afgevoerd, en op 23 april 1943 vermoord in Sobibor.