Inspirerende voorbeelden uit ons assortiment

Grootverbruik koffie, thee e.a.

Vindt u het als bedrijf of organisatie belangrijk om maatschappelijk verantwoord te werken? We bieden daarvoor een aantrekkelijk assortiment fairtrade producten. We hebben een basisassortiment koffie en thee (op voorraad leverbaar), dat op verzoek is uit te breiden. Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en zakelijke cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres.

koffie

Voor grootverbruikers zijn standaard leverbaar: een aromakoffie (twee malingen) en een zilvermerkkoffie (Premium) (zakken van 1000 gram). Verder hebben we Espressobonen (in zakken 500 gram). De koffie is verpakt in zogenaamde soft packs. Daardoor kan de koffie zo snel mogelijk na het branden (en eventuele malen) verpakt worden, en is er dus nauwelijks aromaverlies. Het ventiel in de verpakking zorgt dat de koffie in het pak kan uitademen zonder dat er zuurstof van buiten in het pak kan komen.

Op bestelling kunnen we ook leveren: Aroma biologische koffie snelfiltermaling (1000g), Premium zilver standaardmaling (1000g), Aroma freshbrew (1000g), Aroma bonen (500g), Espresso dark roast bonen (500g), en Espresso extra dark roast bonen (500g)).

thee

Thee is in diverse soorten in een tray van 6 pakjes van 20 zakjes leverbaar (engelse melange, rooibos, groene thee en earl grey). 

Op bestelling kunnen we ook leveren: Kamille thee lavendel, Groene thee granaatappel, Rooibos sinaasappel en Chai vanille passievrucht, 20 zakjes in omdoos van 6. Ook kunnen we op bestelling leveren theezakjes ­­in een verpakking van 100 stuks 4 smaken thee (verpakking van 4x25).

suiker en cacao

U kunt terecht voor rietsuiker (zak van 500g). Op bestelling kunnen we ook suikersticks leveren (600 x 4g), met fairtrade logo en ook suikerklontjes (doos van 500g).
Ook kunnen we mix voor chocoladedrank leveren.

andere producten

Wilt u andere producten voor grootverbruik inkopen, neem dan contact met ons op. We kijekn graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.