Inspirerende voorbeelden uit ons assortiment

Koffiebonen

Geluk zit in een klein kopje: een koffiekopje welteverstaan, met een pittige espresso vol aroma en een intense smaak. En niet te vergeten… het befaamde crème laagje. De bonen zijn langzaam en donker gebrand, zoals het hoort met espressobonen. Ze vormen uiteraard ook de ideale basis voor een lungo, Americano, cappuccino of latte macchiato. Hup! Pak dat kleine geluksmoment en je kunt er weer even tegenaan. De bonen zijn te gebruiken in elk espresso apparaat. Zorg voor vers, koud water in het reservoir. Direct na het zetten in je espresso op zijn lekkerst.

De bonen voor deze koffie worden met de hand geplukt in de hooglanden van Afrika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. In Nederland worden ze vervolgens gebrand en direct verpakt onder beschermde atmosfeer. Zo blijft de rijke smaak voor jou bewaard. Deze Fairtrade koffie is klimaatneutraal.

Darkroast espressobonen

Deze 100% arabica bonen worden diep en donker gebrand. Voor een krachtige, temperamentvolle smaak, met een hint van karamel en een rond en rijk aroma. 

Espressobonen

Deze melange van arabica en robusta bonen wordt langzaam en donker gebrand. Voor een intens pittige smaak, vol aroma.