Inspirerende voorbeelden uit ons assortiment

Thee

We verkopen thee van Fairtrade Original in diverse soorten:

Engelse melange
Engelse melange bestaat uit Assam en Ceylon thee. De plukkers halen alleen de bovenste twee blaadjes en het knopje van de theeplant: ‘two leaves and a bud’. Van deze blaadjes zet je een geurige thee met een dieprode kleur. De thee is afkomstig uit Rwanda (verpakt in Nederland).

Rooibos
Rooibos thee wordt gemaakt van de naalden van de rooibosstruik. De thee is afkomstig uit Zuid Afrika (verpakt in Nederland).

Groene thee
De groene theeblaadjes worden direct gestoomd. Zo houden ze hun verse smaak en frisse groene kleur. Je zet er een verkwikkende thee van, zacht en puur. De thee is afkomstig uit China (verpakt in Nederland).

Earl grey
Earl grey bestaat uit Zwarte thee, de dankt de karakteristieke smaak aan een kleine citrusvrucht: de bergamot. Hij geeft de thee een fruitige en verfrissende smaak. De thee is afkomstig uit Rwanda (verpakt in Nederland).

Kamille thee lavendel
Biologische kruidenthee van kamille uit Egypte, lavendel uit Albanië en Bulgarije en kaneel en vanille uit Sri Lanka (verpakt in Sri Lanka).

Groene thee granaatappel
Biologische groene thee uit Sri Lanka met stukjes friszoete granaatappel uit Oezbekistan (verpakt in Sri Lanka).

Rooibos spicy orange
Biologische kruidenthee van rooibos uit Zuid Afrika, sinaasappel en specerijen (kaneel uit Sri Lanka) (verpakt in Sri Lanka).

Chai vanille passievrucht
Biologische zwarte thee uit Sri Lanka met specerijen uit Sri Lanka, en een hint van zoete vanille (Sri Lanka) en passievrucht  (verpakt in Sri Lanka).

Van Té de Origin verkopen we:

Jasmijnthee

Groene thee met munt

Sterrenmix