Inspirerende voorbeelden uit ons assortiment

Tony Chocolonely: chocoladerepen en meer

Tony Chocolonely maakt sinds 2003 fairtrade chocolade. Ontstaan uit een ludieke actie van journalist Teun van der Keuken, die ontdekt had dat er in de cacao productie sprake was van kinderarbeid en slavernij en met een ‘slaafvrije reep’ wilde laten zien dat er een alternatief is. Inmiddels een belangrijke speler, die niet alleen fairtrade chocolade produceert als alternatief, maar voortdurend op zoek blijft naar mogelijkheden de productiekolom in het belang van de producenten te verbeteren. Wereldwinkel Delft heeft een zeer uitgebreid assortiment van deze chocola.

Classic repen

We verkopen de soorten melk, puur, hazelnoot, karamel zeezout, amandel zeezout, donkere melk, donkere melk pretzel toffee en melk kaneelbiscuit.

Exclusive repen

We verkopen de melk chocolate chip cookie, melk hazelnoot crunch, puur 51% chocokoek citroenkaramel, melk pennywafel en melk karamel biscuit

Seizoensproducten

We verkopen een aantal producten bij speciale gelegenheden. Paasreep, Paaseitjes, Sinterklaasletterrepen, Kerstrepen

Veel-in-een

Meerdere smaken in een keer? Daarvoor hebben we Tony proeverijtje (6 repen van 47g/50g in een omvangverpakking), een kennismaking van diverse smaken van deze chocolade en de Tiny Tony’s mix in kleine en grote verpakking: Heerlijk voor op de balie, of op de vergadertafel. Vele smaken kleine chocolade in een doos.