Inspirerende voorbeelden uit ons assortiment

Zeep uit Thailand

Geurige en luxe badproducten worden gemaakt door Soap-n-Scent, een klein familiebedrijf in Thailand dat werkgelegenheid biedt aan de lokale dorpelingen in Chiangma. Het bedrijf is opgericht door mevrouw Pimarn Tovanabootr die in Amerika milieukunde studeerde en zo de kunst leerde van het zeep maken.

Elk stukje zeep wordt met de hand gemaakt en gesneden en is daardoor uniek. Voor het maken van de zeep worden uitsluitend pure biologische oliën gebruikt, die de poriën van je huid niet verstoppen.

Het basisrecept voor zeep begint met rijstolie, een uitstekende vochtinbrenger. Daarna wordt palmolie geselecteerd met een hoog percentage van vette onverzadigde zuren. Hierdoor krijgt de zeep een superieure zachtheid en wordt het zuiverend. Aan de zeep wordt kokosnootolie en het binnenste van palmzaden toegevoegd. Dit zorgt voor het ontstaan van een rijke, luchtige schuim. Tenslotte wordt er olijfolie toegevoegd wat verzachtend is en de zeep zeer vochtinbrengend maakt.

Elk stukje zeep bevat natuurlijke glycerol, een bijproduct van dit handgemaakte proces. Deze natuurlijke glycerol helpt de vocht balans van de huid te verbeteren en tast de natuurlijke functies van de huid niet aan. Soap-n-Scent gebruikt alleen de zuiverste essentiële oliën, die niet alleen weldadig zijn voor je huid, maar ook je geest helpen ontspannen (aromatherapie).

Soap-n-Scent  maakt mooie en unieke producten van hoge kwaliteit, met de fijnste ingrediënten die er zijn. Op de producten staat de datum waarop de producten verpakt zijn. De zeep gaat lange tijd mee, na twee jaar kunnen de geuren wat verzwakken. Verwen jezelf, ontspan en geniet van eerlijke, natuurlijke en heerlijk geurende zeep.