Bestel nu je producten!

Vanwege de lockdown kun je momenteel geen spullen uitzoeken in onze winkel, en zijn we voor bezoek gesloten. Je kan wel producten bij ons bestellen, die we dan binnen Delft thuis zullen bezorgen (vanaf ca 15 euro) en we kunnen ook een afhaalafspraak maken voor de bestelde spullen in de winkel.

Wil je levensmiddelen bestellen, dan kan je dit bestelformulier gebruiken en naar ons sturen op info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl 

In onze etalage staan non food producten die te bestellen zijn; deze pagina zal de komende tijd verder worden gevuld.

Wil je dat we een (kerst)attentie verzorgen? Ben je op zoek naar een specifiek artikel? Stuur ons een mailtje met je telefoonnummer, en we zullen ons best doen je zo goed mogelijk te helpen.

 

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.

Archief