Weer open op afspraak

 

Met ingang van 3 maart bent u weer van harte welkom in Wereldwinkel Delft!

Bezoek op afspraak
Om langs te kunnen komen moet u uiterlijk een dag van te voren een reservering doen. Gebruik het reserveringssysteem op onze website. We beginnen met ‘open’ te zijn op de woensdagmiddag, de vrijdagmiddag en de hele zaterdag. We reserveren dan steeds een halfuur voor maximaal twee klanten. Zie HIER  voor hoe u kunt reserveren.

Bestellen
U kunt ook nog steeds producten bij ons bestellen, die we dan binnen Delft thuis zullen bezorgen. Als u iets wilt bestellen, bijvoorbeeld uit onze virtuele etalage), neem dan contact op via info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl, dan zullen we kijken of en hoe we u kunnen helpen. We vragen u dan vooraf te betalen - u ontvangt een rekening, (of ter plekke bij bezorging met een bon, mocht u die hebben) en bezorgen (gratis) binnen Delft; vermeld graag uw telefoonnummer en adres in de mail. Wilt u ook levensmiddelen bestellen, dan kunt u dit bestelformulier  gebruiken en naar ons sturen op info(Verberg dit)@wereldwinkeldelft.nl

(afbeelding: ansichtkaart van onze producent Fairmail)

Wees de verandering, die je in de wereld wilt zien

Wereldwinkel Delft is een ideële winkel, waar vrijwilligers zich inzetten voor achtergestelde producenten in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt door de verkoop van eerlijke producten, die worden ingekocht bij erkende importeurs en voldoen aan de criteria voor fair trade.

Wij bieden de consument een keuze voor eerlijke handel waardoor armoede en achterstand worden omgezet in ontwikkeling en vooruitgang: eerlijke handel voor de verandering.

Archief